Херсон °C

Митника викрили на хабарі через «Євробляхи»

Новости » Криминал
0
Вчора оперативники Управління захисту економіки в Херсонській області ДЗЕ Національної поліції України, спільно зі слідчими СУ ГУНП в Херсонській області, за процесуального керівництва прокуратури області, затримано «на гарячому» старшого державного інспектора Херсонської митниці ДФС АР Крим та м. Севастополя при отриманні неправомірної вигоди у сумі 7 тисяч гривень.
В ході документування встановлено, що старшим державним інспектором організовано злочину схему отримання неправомірної вигоди від громадян за використання своїх службових повноважень, пов’язаних із доступом до інформаційних баз даних митниці ДФС України. Працівник митниці незаконно вимагав та отримував від громадян грошові кошти за надання інформації з обмеженим доступом щодо в’їзду на митну територію України автомобілів з іноземною реєстрацією (на «Єврономерах»).
За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження із попередньою правовою кваліфікацією за ч.3 ст.368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).
Слідчим управлінням ГУНП в Херсонській області зазначеній особі повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.
Розслідування триває.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: