Херсон °C

У херсонській пекарні нелегально працювали 7 робітників

Новости » Криминал
0

У херсонській пекарні нелегально працювали 7 робітників Власнику приватної хлібопекарні загрожує штраф у розмірі понад 600 тисяч гривень за не оформлення трудових відносин з 7 працівниками. Крім херсонців, в пекарні нелегально працював іноземець – громадянин Туреччини. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Працівники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми обласного главку поліції спільно з Управлінням державної міграційної служби в Херсонській області та головним управлінням Держпраці в області перевірили приватну хлібопекарню у Дніпровському районі міста Херсона.

Перевіряльники виявили, що на приватному підприємстві робітники працювали без оформлення трудових відносин. Серед виявлених нелегальних працівників було 6 херсонців та один громадянин Туреччини, який незаконно перебуває на території України.

Як повідомив начальник відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми обласного главку поліції Олег Шанько, за кожного офіційно не працевлаштованого робітника власнику пекарні доведеться сплатити штраф у розмірі приблизно 111 тисяч гривень.

Складено адміністративні протоколи у відношенні іноземця, який нелегально перебуває на території України за ст.203 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України», а також на власника підприємства за ст.204 КУпАП «Порушення порядку працевлаштування, прийняття на навчання, надання житла, реєстрації іноземців та осіб без громадянства та оформлення для них документів».

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: