Херсон °C

У мережі АЗС на Херсонщині вилучили 72 тонни пального

Новости » Криминал
0
Минулого тижня працівники податкової міліції Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі припинили незаконну діяльність мережі АЗС та АГЗС.
Незаконність роботи автозаправних станцій полягала в реалізації на них пального невідомого походження та без відповідних дозвільних документів.
Зазначена мережа автозаправок функціонувала на території Херсонщини. На нелегальних точках продажу пропонували великий асортимент нафтопродуктів (бензин, дизельне пальне, зріджений газ) сумнівної якості, адже власники АЗС не мали ні документів про походження товару, ні відповідних дозвільних документів. Про це повідомляє прес-служба управління.
Встановили цей факт працівники податкової міліції в рамках проведення операції «Акциз – 2018» та оперативного супроводження розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 272 Кримінального кодексу України.
За результатами огляду місць зберігання та реалізації пального, проведеного на території області із залученням фахівців ГУ ДСНС України в Херсонській області та управління Державної архітектурно-будівельної інспекції в Херсонській області, з незаконного обігу вилучено майже 72 тис. літрів пально-мастильних матеріалів вартістю понад 2 млн. грн. та відповідне обладнання на суму 1,6 млн. гривень.
Слідчі дії тривають.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: