Херсон °C

Поліція розшукує водія, який збив чоловіка і втік з місця пригоди

Новости » Криминал
0
8 листопада близько 18:20 в «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими в мікрорайоні «Шуменський». На місці ДТП поліцейські встановили, що невідомий водій на невстановленому автомобілі, рухаючись з боку вул. Полтавської в напрямку колишнього магазину «Турист», в районі кінцевої зупинки тролейбусу маршруту №9 здійснив наїзд на чоловіка, який переходив проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переходу. Внаслідок ДТП пішохід з численними тілесними ушкодженнями був госпіталізований в Херсонську обласну клінічну лікарню. Водій, не зупиняючись, з місця події поїхав у напрямку вул. Святих Кирила та Мефодія (Димитрова). Про це поліція області повідомляє у Фейсбук.
В ході проведення першочергових слідчих дій поліцейські встановили, що наїзд на пішохода був скоєний легковим автомобілем чорного кольору іноземного виробництва, тип кузову – седан, рік випуску – до 2000 року, не дуже яскраве світло однієї з передніх фар.
Прохання громадян, які стали очевидцями пригоди або можуть надати інформацію про особу водія, марку транспортного засобу та їх місцезнаходження зателефонувати до поліції за номерами (095) 278-71-81 (чергова частина Херсонського відділу поліції), (095) 278-7182 (чергова частина Корабельного відділення поліції) або «102». Анонімність гарантується.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: