Херсон °C

За добу викрито три факти незаконної порубки дерев

Новости » Криминал
0

За добу викрито три факти незаконної порубки деревЗа добу працівники Голопристанського, Олешківського та Великоолександрівського відділень поліції викрили факти незаконної вирубки лісових насаджень на продаж. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Ввечері поблизу села Нова Збур’ївка наряд групи реагуванняГолопристанського відділення поліціїзупинив автомобіль «Волга» за порушення водієм Правил дорожнього руху. В салоні поліцейські побачили спиляну деревину. Водій пояснив, що нібито проїжджав повз лісосмугу і побачив спиляні дерева акації, які забрав собі для подальшого продажу. Також правоохоронці виявили деревину у багажнику автівки.

З’ясувалося, що водію 31 рік і поліцейські неодноразово викривали його під час незаконної вирубки дерев. Цього разу чоловік спилив приблизно 2 кубометри лісових насаджень.

За добу викрито три факти незаконної порубки дерев

Поблизу села Великі Копані дільничні офіцериОлешківського відділення поліціїу лісосмузі виявили двох місцевих жителів, які приїхали на мотоциклі та за допомогою бензопил спилили приблизно 2 кубометри насаджень – дерев акації. Чоловіки пояснили, що витратилися на свята і хотіли підзаробити продажем деревини.

УВеликоолександрівському районідільничні поліцейські спільно з групою реагування викрили у лісосмузі поблизу села Білоусове місцевого жителя, який незаконно спилив 20 дерев акації на продаж.

За добу викрито три факти незаконної порубки дерев

За добу викрито три факти незаконної порубки дерев

За добу викрито три факти незаконної порубки дерев

У правопорушників вилучені знаряддя незаконної вирубки, транспортні засоби та вантаж, усе поміщено на штрафмайданчики. Призначено ряд експертиз, в тому числі судово-екологічну, для встановлення суми збитків, завданих лісовому фонду. За усіма фактами поліція відкрила кримінальні провадження за ст.246 Кримінального кодексу України «Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу».

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: