Херсон °C

У Бериславі сусід викрав курей

Новости » Криминал
0

У Бериславський відділ поліції звернувся місцевий житель і повідомив, що вночі з його сараю невідомий вкрав усіх свійських тварин: курей, качок, гусей та індиків. Заявник пояснив, що вирощував тварин на продаж, вклав у це багато грошей і власних сил, а тепер залишився ні з чим. Про це інформує відділ комунікації поліції Херсонської області.

Оперативники почали проводити подвірний обхід і у дворі сусіда, що мешкає навпроти, побачили багато пір’я. Під час огляду будинку правоохоронці виявили викрадених свійських тварин, частину яких чоловік ховав під матрацом і у шафі, а також на задньому дворі.

Чоловік пояснив, що тварини належать йому і він їх вирощує, але зі слів сусідів, він зловживає алкоголем, ніколи не займався домашнім господарством і не заводив ніяку живність.

Як пояснив зловмисник, вночі він проник в сарай потерпілого і забрав всіх тварин, склавши їх у мішок. Частину викраденого обміняв на горілку. Зловмиснику 30 років і він кілька разів судимий за крадіжки. Вилучених тварин повернули законному власнику.

Чоловік перевіряється на причетність до скоєння інших крадіжок на території міста. Відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка» (карається позбавленням волі на строк від 3 до 6 років).

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: