Херсон °C

У Великій Олександрівці пограбували касу лотерейного закладу

Новости » Криминал
0

Дві години знадобилося працівникам Великоолександрівського відділення поліції, щоб вирахувати та затримати підозрюваного у крадіжці 3200 гривень з каси лотерейного закладу. Про це інформує відділ комунікації поліції Херсонської області.

Злочин стався вранці у районному центрі. У лотерейний заклад під виглядом відвідувача зайшов чоловік і, скориставшись недовгою відсутністю працівника, забрав з каси гроші. Працівник закладу бачила перед цим цього чоловіка і описала його прикмети.

Як повідомив очільник Великоолександрівського відділення поліції Віталій Самцов, упродовж двох годин оперативники відпрацювали осіб, які відвідували заклад, раніше судимих за подібні злочини і встановили особу підозрюваного. Заявниця упізнала в ньому чоловіка, який заходив вранці у приміщення. Чоловіка виявили за місцем проживання, у нього вилучена частина коштів. Кількасот гривень зловмисник витратив у магазині.

Затриманий раніше судимий за майнові злочини. Відкрите кримінальне провадження за ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка».

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: