Херсон °C

У Новій Каховці оперативники за годину затримали підозрюваних у зґвалтуванні та пограбуванні жінки

Новости » Криминал
0
Злочин стався вночі у місті Нова Каховка. Приблизно о 22:00 в поліцію звернулася 37-річна жінка і розповіла, що на території будівництва її зґвалтували, побили та відібрали мобільний телефон двоє чоловіків, з якими вона познайомилася незадовго до цього.
Як повідомив начальник Новокаховського відділу поліції Олександр Рогожин, за прикметами, наданими потерпілою, оперативники Новокаховського відділу поліції затримали підозрюваних за годину: одного в у кафе, іншого поблизу автовокзалу. Жінка упізнала своїх кривдників, у одного з них поліцейській вилучили її мобільний телефон. Про це інформує відділ комунікації поліції Херсонської області.
Підозрюваними виявилися двоє жителів міста Нова Каховка 30-ти і 32-х років, раніше до кримінальної відповідальності не притягалися.
Попередньо встановлено, що потерпіла проводжала подругу і коли верталася додому, до неї підійшли познайомитися двоє чоловіків. Вони запросили жінку в кафе, потім напросилися провести додому. Дорогою вони почали чіплятися до жінки та пропонували інтимні стосунки. Почувши відмову, чоловіки силою потягнули жертву на територію будівництва, де зґвалтували та пограбували. Жінці вдалося втекти від кривдників, після чого вона одразу пішла в поліцію.
Наразі підозрювані затримані в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, призначено проведення низки відповідних експертиз. Попередня кваліфікація кримінальних проваджень за ч.3 ст.152 Кримінального кодексу України «Зґвалтування» та ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Чоловікам може загрожувати до 12 років позбавлення волі. Тривають слідчі дії.    


0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: