Херсон °C

На Херсонщині затримали чоловіка, який наніс тяжкі тілесні ушкодження односельцю

Новости » Криминал
0

У Верхньорогачицьке відділення поліції надійшло повідомлення з лікарні, що за медичною допомогою звернувся 39-річний житель одного з сіл. У нього була закрита травма живота. Після проведення операції загрози життю пацієнта немає. Про це інформує відділ комунікації поліції Херсонської області.

Працівники поліції встановили, що тілесні ушкодження чоловіку наніс 21-річний житель села. Як повідомив начальник Верхньорогачицького відділення поліції Ігор Усенко, зловмисник намагався змусити потерпілого виїхати з села, мотивуючи це тим, що він не хоче жити поруч з раніше судимим. Хоча сам зловмисник теж має судимість за наркозлочини і наразі проходить у справі щодо крадіжок зернових.

Потерпілий нещодавно переїхав у село і мешкав в домі, який планував незабаром викупити. Зловмисник і раніше наказував йому забиратися з села, також просив власника будинку виселити небажаного квартиранта. У день скоєння злочину місцевий житель знов прийшов до потерпілого вимагати, щоб він виїхав. Під час конфлікту зловмисник вдарив приїжджого ногою в живіт. Через деякий час чоловіку стало погано і він звернувся за медичною допомогою.

Наразі зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження» (карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років).


0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: