Херсон °C

На Херсонщині поліція розслідує обставини тяжкого травмування дитини

Новости » Криминал
0
В одному з сіл Чаплинського району однорічна дівчинка зазнала тяжких травм голови внаслідок необережного поводження з нею 22-річного співмешканця матері. Як повідомив начальник Чаплинського відділення поліції Віктор Попов, попередньо встановлено, що чоловік підкидував дитину на руках, не втримав її, вона впала і вдарилася головою об підлогу. Коли дитина почала втрачати свідомість, чоловік вибіг на вулицю і почав кликати на допомогу. Санавіацією дитину доставили в лікарню міста Херсона. У неї діагностували закриту черепно-мозкову травму. Після проведеної операції стан дівчинки залишається вкрай тяжким. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області. 
Поліцейські перевірили цю родину і опитали жителів села. Відомо, що матері дівчинки 18 років і того дня вона зранку поїхала на навчання, а доньку залишила зі співмешканцем. Родина не перебуває на обліку як та, що знаходиться у складних життєвих обставинах. Молода мати пояснила, що неодноразово залишала доньку зі співмешканцем, який добре доглядав за дитиною. Це підтвердили родичі та сусіди сім’ї. Також люди розповіли, що мати і вітчим не зловживають алкоголем та не конфліктують.
Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст.128 Кримінального кодексу України «Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження». Триває досудове розслідування.       

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: