Херсон °C

В КПВВ «Каланчак» громадяни намагались підкупити прикордонника

Новости » Криминал
0
Під час перетинання адмінмежі з тимчасово окупованим Кримом, не зважаючи на можливу кримінальну відповідальність, громадяни намагаються втягувати прикордонників у протиправну діяльність пропонуючи кошти за прийняття неправомірних рішень. Про це повідомляє прес-центр Херсонського прикордонного загону.
Так учора, до контрольного пункту в’їзду-виїзду «Каланчак» в пішому порядку прибув громадянин України, мешканець Одеси зі своєю матір’ю, громадянкою РФ, які направлялись з території анексованого Криму на материкову частину України. Під час перевірки документів прикордонники встановили, що громадянка РФ порушила порядок в’їзду на тимчасово окуповану територію України та незаконно потрапила в Крим. За безперешкодний пропуск матері через адмінмежу з ТОТ АР Крим одесит запропонував прикордонникам кошти у розмірі 100 гривень, 5 доларів США та 1000 рублів РФ.
Військовослужбовці від неправомірної винагороди відмовились та повідомили співробітників Національної поліції про виявлення ознак кримінального правопорушення передбаченого статтею 369 ККУ «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі».

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: