Херсон °C

За вкрадені гроші розбійники придбали для себе автомобілі

Новости » Криминал
0
Працівники Управління карного розшуку поліції Херсонщини встановили особи та затримали підозрюваних у розбійному нападі на будинок 50-річної підприємиці, який стався у вересні 2017 року в одному з сіл Каховського району. Тоді троє невідомих у масках та з ножами проникли в будинок жінки, віджавши металопластикове вікно. Зловмисники зв’язали господарку, повалили на підлогу, після чого обшукали дім. Вони забрали приблизно 7 тисяч доларів США, 50 тисяч гривень, золоті прикраси та сейф з документами. Було відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.187 «Розбій» Кримінального кодексу України. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.
Провівши ряд експертиз та комплекс розшукових заходів, працівники Управління карного розшуку встановили осіб, причетних до злочину. Ними виявилися троє наркозалежних та раніше судимих чоловіків віком від 27 до 33 років, жителі Каховського району. Нещодавно їх затримали. За словами зловмисників, гроші підприємиці вони розподілили між собою та придбали для себе автомобілі.  
Як повідомив заступник начальника відділу Управління карного розшуку обласного главку поліції Сергій Глигач, наразі зібрана достатня доказова база, яка встановлює причетність усіх трьох злочинців до вчинення розбійного нападу. Наразі двоє зловмисників перебувають у слідчому ізоляторі, третьому обрали запобіжний захід – цілодобовий домашній арешт. Також вони підозрюються у скоєні угонів мопедів та крадіжок.


0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: