Херсон °C

У Скадовську заарештовано підозрюваного у пограбуваннях магазинів

Новости » Криминал
0
20-річний житель міста Скадовськ упродовж місяця скоїв три пограбування продуктових магазинів. Під виглядом покупця він заходив у магазин, відволікав продавця проханням показати йому важкодоступний товар, а сам хапав упаковки з пляшками пива та блоки тютюнових виробів, після чого тікав.
Як повідомив заступник начальника Скадовського відділення поліції Ігор Моргун, поліцейські затримали зловмисника після його третього злочину. Він не встиг далеко втекти, його наздогнали працівники групи реагування та оперативники. У нього вилучили награбоване. Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання фігуранта було вилучено кілька пляшок пива та тютюнові вироби.
Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.
З’ясувалося, що чоловік вже притягався до відповідальності за інші злочини майнового характеру і суд призначив йому покарання у вигляді громадських робіт. Але він не виконав рішення суду і продовжив скоювати злочини. Наразі ж чоловіку обрана міра запобіжного заходу – арешт. Відкриті кримінальні провадження за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.


0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: