Херсон °C

За добу жителі Херсонщини довірившись продавцям-шахраям втратили 17 тис.грн.

Новости » Криминал
0

За минулу добу жертвами псевдо-продавців стали троє мешканців Херсонщини, які замовляли товар через Інтернет-сайти. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

В Нововоронцовське відділення поліції звернувся 45-річний житель району. Чоловік розповів, що замовив мобільний телефон на одному з Інтернет-сайтів. Домовившись з продавцем про умови відправлення, він перерахував гроші в сумі 10 800 гривень, але товар так і не отримав.

Цього ж дня в поліцію звернувся 36-річний мешканець обласного центру. Чоловік розповів поліцейським, що хотів купити автозапчастини через мережу-Інтернет. За товар чоловік перевів на банківський рахунок продавцю 3200 гривень, а свій товар й досі не отримав.

З такою ж заявою в поліцію Нової Каховки звернулась 40-річна жителька м. Таврійськ. Жінка замовила одяг на Інтернет-сайті оголошень, перерахувала гроші в сумі 2800 гривень, але, як і попередні заявники, товар не отримала. За всіма фактами поліція проводить перевірку.

Шановні громадяни! Будьте обачними, коли замовляєте товар через Інтернет. Здійснюйте покупки на сайтах, які зарекомендували себе з позитивного боку, мають добрі відгуки ваших знайомих та не викликають сумнівів. Користуйтеся послугою поштових перевізників – оплата за товар після його отримання та перевірки.

У разі, якщо ви стали жертвою шахраїв, звертайтесь до найближчого відділення поліції або телефонуйте «102».

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: