Херсон °C

Херсонці стали жертвами афери з орендою квартири

Новости » Криминал
0

В поліцію звернулися четверо жителів Херсона із заявами, що вони стали жертвами шахрайства з орендою однієї і тієї самої квартири. Оголошення про здачу в оренду двокімнатної квартири в районі Житлоселище заявники знайшли в мережі інтернет. Вони заключили договір з нібито власницею помешкання, заплативши кожен по 7 тисяч гривень кожен за два місяці. Коли потерпілі почали приїжджати за адресою, то виявили, що у квартирі вже мешкають люди. За усіма фактами поліція відкрила кримінальні провадження за ч.1 ст.190 Кримінального кодексу України «Шахрайство». Про це повідомив відділ комунікації поліції Херсонської області.

«Шановні громадяни! Щоб не стати жертвами аферистів, під час оренди житла потрібно обов’язково особисто зустрітися з власником квартири чи будинку, ріелтором, оглянути житло. Також необхідно, щоб орендодавець показав вам паспорт, ідентифікаційний код, документ, що підтверджує право власності на квартиру. Договір про оренду бажано показати юристу.

Якщо ви обираєте квартиру на одному з сайтів, там повинні бути відгуки про житло від попередніх клієнтів. Реальні орендодавці розміщують рекламу про оренду житла на багатьох ресурсах. У багатьох випадках шахраї розміщують несправжні фото та адреси квартир, які здаються в оренду. Якщо маєте можливість, краще самостійно перевірте вказані адреси», - інформує Нацполіція.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: