Херсон °C

Поліцейські вилучили браконьєрські знаряддя лову та набої до автоматичної зброї

Новости » Криминал
0

Після повідомлення від жителів села Василівка Каховського району про незаконний вилов риби у р.Дніпро, на місце прибули дільничні поліцейські. З води вони витягли дві сітки по 100 метрів та безліч видів риби: тарань, карась, судак, лящ, окунь та короп. Наразі поліцейські встановлюють осіб, причетних до браконьєрства, а також суму завданих ними збитків природному середовищу.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області, знаряддя лову вилучено для проведення подальших слідчих дій. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.249 Кримінального кодексу України «Незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом» (карається штрафом від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років).

Того ж дня до дільничних офіцерів поліції звернувся 45-річний житель одного з сіл. Він розповів, що під час пошуку металобрухту знайшов на смітнику 68 предметів, схожих на патрони, які хоче добровільно видати. Чоловік віддав предмети, які виявилися набоями до автоматичної зброї. Працівники Каховського відділу поліції встановлюють походження патронів.

Нагадуємо, що особа звільняється від кримінальної відповідальності у разі, якщо вона добровільно здала зброю, бойові припаси, вибухові речовини або вибухові пристрої.

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: