Херсон °C

В Херсоні затримано чоловіка за вбивство знайомого

Новости » Криминал
0

Подія сталася у травні в Суворовському районі міста Херсона. В поліцію надійшло повідомлення з лікарні, що у реанімаційному відділенні помер 46-річний херсонець, якого госпіталізували кілька днів тому з черепно-мозковою травмою у стані коми. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Працівники Херсонського відділу поліції встановили, що чоловіку стало зле вдома. Його рідні повідомили, що кілька днів тому він вночі повернувся і розповів, що побився з 35-річним знайомим і той кинув йому в голову каміння. Після цього вони розійшлися, а через два дні потерпілому стало зле. Причиною сварки зловмисник назвав давній конфлікт.

Як повідомив начальник слідчого відділення Херсонського відділу поліції Андрій Коршун, відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження» (карається позбавленням волі на строк від 7 до 10 років). Наразі вирішується питання про повідомлення зловмиснику про підозру та обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: