Херсон °C

У Новій Каховці упродовж двох годин поліцейські затримали грабіжника

Новости » Криминал
0

Жертвою грабіжника стала 24-річна жителька міста Нова Каховка. Колишній співмешканець підкараулив її ввечері біля будинку, силою відібрав мобільний телефон та втік. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Потерпіла одразу викликала поліцію, розповіла прикмети підозрюваного та вказала місця, де він міг переховуватися. Через дві години оперативники затримали зловмисника в центрі міста. Затриманим виявився 38-річний наркозалежний, раніше судимий за грабежі та крадіжки. Зловмисник вже встиг здати мобільний телефон потерпілої у ломбард. Поліцейські вилучили гаджет. В подальшому він буде повернутий законній власниці.

Наразі підозрюваний перевіряється на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території міста.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу в вигляді тримання під вартою. Підозрюваному загрожує покарання в вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: