Херсон °C

В результаті побутового конфлікту загинули чоловік та жінка

Новости » Криминал
0

Подія сталася вчора ввечері в Каланчацькому районі. 66-річний пенсіонер в ході вживання спиртних напоїв та раптової сварки застрелив чоловіка з жінкою. Наразі пенсіонер перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. За злочин, в скоєнні якого він підозрюється, передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

8 червня близько 19:10 в чергову частину Каланчацького відділення поліції зателефонувала мешканка районного центру. Вона повідомила, що її колишній чоловік застрелив 42-річного громадянина та 45-річну жінку, за адресою їх спільного проживання. Слідчо-оперативна група виявила підозрюваного за місцем його мешкання в нетверезому стані. Він сидів на подвір’ї з мисливською рушницею в руках. Пенсіонер розповів поліцейським, що близько 17:00 прийшов до потерпілих в гості. Під час застілля господар будинку приревнував гостя до своєї співмешканки. Виникла сварка та бійка. Підозрюваний збігав додому за рушницею, повернувся назад та застрелив подружжя. Після чого зателефонував синові та розповів, що накоїв.

Як повідомив керівник слідства районного відділення поліції Антон Кучеренко, рушниця, яка зареєстрована в установленому порядку, вилучена та направлена на дослідження в експертно-криміналістичний центр. Пенсіонер затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрите кримінальне провадження за п.1 ч.2 ст. 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». Підозрюваному може загрожувати довічне позбавлення волі.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: