Херсон °C

У Херсоні жінка вкрала одягу на 100 тисяч гривень

Новости » Криминал
0

У Херсоні жінка вкрала одягу на 100 тисяч гривень7 серпня близько опівночі патрульні роти тактико-оперативного реагування отримали черговий виклик. Заявниця повідомляла, що їй вдалось встановити місце перебування жінки, яка вдень обікрала її матір. Інспектори вирушили до одного з хостелів. Жінка розповіла, що вдень на території ринку в її матері невідома жінка викрала за час відсутності товар на суму близько 100 тисяч гривень. Про це повідомляє Патрульна поліція Херсонської області. Вони звернулись до поліції, а дочка до того ж написала пост у соціальній мережі. Їй зателефонував громадянин, який проживав у зазначеному закладі. Він повідомив, що схожа жінка перебуває в хостелі. Тоді потерпілі вирушили на місце й зателефонували на лінію «102». Разом із заявницею поліцейські зайшли до приміщення. У тамбурі охоронці порядку виявили 7 сумок із речами.

У Херсоні жінка вкрала одягу на 100 тисяч гривень

А в одній із кімнат громадянку, схожу за описом на ймовірну крадійку. І жінку, й речі упізнала мати заявниці. Імовірна крадійка надала для встановлення особи паспорт. Однак на документі інспектори помітили ознаки підробки.

Тож для з’ясування всіх обставин події патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу Дніпровського відділення поліції.

Наразі за фактом порушено кримінальне провадження за ст. 185 (Крадіжка) ККУ.

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: