Херсон °C

У с. Великі Копані поліція перевіряє законність продажу деревини

Новости » Криминал
0

Сьогодні близько 08:00 в чергову частину Олешківського відділення поліції надійшло повідомлення, що у с. Великі Копані стоїть автомобіль, завантажений свіжеспиляними деревами. Для перевірки за вказаною адресою терміново виїхав екіпаж групи швидкого реагування. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Як розповів начальник Олешківського відділення поліції Сергій Ященко, в ході відпрацювання повідомлення поліцейські виявили поблизу місцевого ринку вантажний мікроавтобус «Mercedes-Benz», зареєстрований у Вінницькій області. В кузові транспортного засобу знаходились стовбури дерева ясень. 47-річний вінничанин пояснив поліцейським, що привіз деревину в нашу область для перепродажу. Проте будь які підтверджуючі документи на законне придбання лісоматеріалів у водія були відсутні.

Наразі водій та автомобіль з вантажем доставлені у районне відділення поліції. Інформація внесена в журнал єдиного обліку. Проводиться перевірка.

Поліція Херсонщини продовжує вживати заходи з недопущення незаконного видобутку деревини та звертається до громадян з проханням невідкладно повідомляти про такі факти за номером «102». Анонімність гарантується.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: