Херсон °C

Затримано серійного крадія з магазинів та автомобілів

Новости » Криминал
0

У місті Генічеськ за останній місяць жертвами зловмисника стали 8 власників магазинів та 5 автовласників. Чоловік віджимав металопластикові вікна та двері магазинів, звідки викрадав гроші з каси (від однієї тисячі до трьох тисяч гривень). В автомобілях зловмисник розбивав скло та викрав відеореєстратори.

Працівники Генічеського відділу поліції провели ряд оперативно-розшукових заходів тавстановили особу зловмисника. Ним виявився 19-річний житель одного з сіл району, він потрапляв у поле зору правоохоронців ще будучи неповнолітнім.

Працівники поліції провели санкціонований обшук в будинку молодика і вилучили крадені відеореєстратори. Також у нього знайшли мобільний телефон, який хлопець відібрав у жінки. Зловмисник пояснив, що гроші витратив на власні потреби, а відеореєстратори не зміг продати.
Молодик затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкриті кримінальні провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка» та ст.186 «Грабіж» КК України. За скоєне зловмиснику може загрожувати до 6 років позбавлення волі.

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: