Херсон °C

Троє мешканців області стали жертвами псевдопрацівників банків

Новости » Криминал
0

Жителі Херсонщини продовжують ставати жертвами шахраїв. Через свою довірливість за минулі вихідні троє мешканців області втратили зі своїх банківських рахунків загалом понад 100 тисяч гривень. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Так в чергову частину Корабельного відділення поліції звернувся 52-річний мешканець обласного центру. Чоловік розповів, що йому на мобільний телефон зателефонував невідомий чоловік та представився працівником служби безпеки банку. Псевдопрацівник повідомив, що банківська картка чоловіка заблокована та для її розблокування необхідно назвати реквізити. Заявник назвав дані картки, після чого йому надійшло SMS-повідомлення, що з рахунку зняті майже 74000 гривень.

Таким же чином зловмисники зняли 32000 гривень з банківських карток двох чоловіків із Чаплинського та Іванівського району.

Шановні громадяни! Поліція Херсонщини в черговий раз закликає бути більш обачними та не довіряти особам, які намагаються дізнатися реквізити ваших банківських карток. Попередьте своїх батьків, родичів, сусідів, особливо літнього віку, про такий вид шахрайства! Якщо вам телефонують незнайомці і говорять про заблокування вашої банківської картки та намагаються дізнатися PIN-код картки, CVV код або інші реквізити – це шахраї. Співробітники банку ніколи під час розмови не запитують ці дані. Якщо ви маєте сумніви, чи дійсно вам телефонує справжній співробітник - запитайте, коли і в яке відділення ви можете підійти, щоб вирішити проблему особисто, а не по телефону.

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: