Херсон °C

Житель Олешківського району може відсидити 12 років за 9 кг канабісу

Новости » Криминал
0

Нарковрожай на 12 років ув’язнення: поліцейські вилучили 9 кг канабісу у жителя Олешківського району. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області

Працівники Олешківського відділення поліції провели санкціонований обшук на території домоволодіння 58-річного чоловіка. На горищі будинку, яке господар облаштував під сушарку для наркорослин, поліцейські виявили кущі конопель загальною вагою 9 кілограмів.

Працівники поліції встановили, що чоловік раніше до кримінальної відповідальності не притягався, ніде не працював. Він пояснив, що коноплі виростив у теплиці нібито для власного вживання, хоча не є наркозалежним. Зважаючи на обсяги вилученого, яке за цінами «чорного ринку» коштує приблизно 250 тисяч гривень, у працівників поліції є усі підстави вважати, що чоловік планував займатися збутом наркотиків. Наразі ретельно перевіряються його зв’язки.

Як повідомив начальник Олешківського відділення поліції Вадим Ковальчук, чоловік затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України і йому повідомлено про підозру. Відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.307«Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів». Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від дев'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна. Вилучені наркотичні засоби направлені на експертизу. Досудове розслідування триває.

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: