Херсон °C

Поліцейські викрили чергового «чорного» лісоруба

Новости » Криминал
0

Сьогодні вранці в Олешківському районі працівники екіпажу групи швидкого реагування застали місцевого жителя за спилюванням молодих дерев акації. Правопорушник вже заготовив кілька стовбурів, але на перешкоді їх завантаження стали правоохоронці. Відтепер правопорушнику доведеться сплатити чималий штраф та компенсувати завдані природньому середовищу збитки.

Як розповів начальник Олешківського відділення поліції Вадим Ковальчук, поліцейські відпрацьовували лісову територію поблизу с. Козачі Лагері. Екіпаж рухався по дорозі в лісі. В цей час попереду перед службовим автомобілем на дорогу впало дерево акації. Поліцейські помітили, що поміж дерев стрімко тікає чоловік. Інспектори наздогнали зловмисника та повернули на місце скоєння правопорушення. 41-річний місцевий житель розповів поліцейським, що приїхав на своєму автомобілі «ВАЗ-2104» до лісу для заготовки лісоматеріалу для будування парника. Чоловік розраховував, що впродовж двох годин усе підготує для завантаження та поїде додому. Однак на заваді став патрульний екіпаж.

Поліцейські передали порушника працівникам районного лісогосподарства. В його діях вбачаються ознаки адміністративного правопорушення, передбаченого ч.1 ст.65 КУпАП. Незаконна порубка дерев буде коштувати громадянинові сплатою штрафу в розмірі від 30 до 60 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян та компенсацією завданих лісогосподарству збитків.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: