Херсон °C

Крадіїв у Бериславському районі розшукали дільничні

Новости » Криминал
0

Дільничні офіцери поліції розшукали двох жителів Бериславського району, які переховувалися від виконання рішення суду за скоєння крадіжок майна громадян та знаходилися у розшуку.

51-річний зловмисник обікрав 90-річного чоловіка, у якого підробляв найманим працівником. За час відсутності господаря робітник виніс з будинку та сараю всі речі, не залишивши навіть посуду. Було відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Працівники поліції розшукали і затримали зловмисника, судом йому було обрано міру запобіжного заходу, не пов’язаного з триманням під вартою. Чоловік переховувався від правосуддя, його було оголошено у розшук і сьогодні дільничні поліцейські знайшли і затримали втікача.

Другого зловмисника, який обікрав подвір’я жителя с.Львове, згідно з ч.3 ст.185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України було засуджено до трьох років ув’язнення. Але чоловік не з’являвся на засідання суду та втік з села. Дільничні поліцейські розшукали чоловіка і незабаром він понесе заслужене покарання.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: