Херсон °C

Великоолександрівські поліцейські виявили автівку зі спиляними деревами

Новости » Криминал
0

13 лютого, на території Великоолександрівського району місцеві поліцейські разом із працівниками лісогосподарства провели спільний рейд з виявлення фактів незаконної порубки лісонадсаджень. Під час рейду поліцейські помітили автомобіль «Volkswagen», в причепі якого знаходилися спиляні стовбури дерев. Дозвільних документів у водія не було. За цим фактом лісники у відношенні порушника склали адміністративний протокол. Чоловіку загрожує штраф від 600 до 900 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Як розповів начальник Великоолександрівського відділення поліції Віталій Самцов, поліцейські зупинили транспортний засіб поблизу села Твердомедове. В причепі транспортного засобу знаходились розпиляні стовбури 4 дерев акації та ясеня діаметром близько 16 см. 36-річного чоловік, який перебував за кермом, пояснив правоохоронцям, що знайшов стовбури у лісосмузі та вирішив забрати їх собі для власних потреб.

Вилучену деревину передали на відповідальне зберігання районному лісництву. У відношенні правопорушника працівники лісгоспу склали адміністративний протокол за ч.2 ст.65 КУпАП. Санкція статті передбачає штраф від 600 до 900 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: