Херсон °C

Грабіжника з Привокзальної площі затримано

Новости » Криминал
0

Виклик про грабіж на Привокзальній площі отримали патрульні вчора близько 23-ї години. Заявник повідомляв, що невідомий відібрав у його знайомого телефон і гаманець із 350 доларами.

За адресою негайно вирушив один з екіпажів. На місці чоловік розповів, що відпочивав зі своїм товаришем у одному із закладів. Останній вийшов на вулицю й там у нього почався з конфлікт із невідомим. У якийсь момент той бризнув товаришу заявника в обличчя газовим балончиком, відібрав у нього вказані телефон і гаманець та втік у бік мікрорайону Таврійський. Разом із нападником побігли двоє чоловік, які перебували у цей час поруч.

Потерпілий описав ймовірного нападника й своє майно. Поліцейські передали орієнтування колегам і розпочали огляд території.

Один з екіпажів помітив схожих чоловіків на розі проспекту Адмірала Сенявіна та вулиці Некрасова. Охоронці порядку їх зупинили й провели поверхневу перевірку.

Таким чином у 22-річного жителя Одеси патрульні вивили телефон та гроші, які згодом упізнав потерпілий, та газовий балончик. Також інспектори встановили, що громадянин вже притягувався до кримінальної відповідальності. Всіх трьох охоронці порядку затримали.

Для встановлення всіх обставин патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу Херсонського відділу поліції.

Патрульна поліція Херсонської області

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: