Херсон °C

Поліція встановлює обставини вибуху гранат у Херсоні

Новости » Криминал
0

Сьогодні близько 01:08 в "Єдиний центр 102" поліції Херсонщини зателефонувала місцева жителька. Жінка розповіла, що чула як пролунав вибух біля її домоволодіння.

На місце події виїхало керівництво обласного главку поліції, Херсонського відділу поліції, слідчо-оперативна група Корабельного відділення поліції та вибухотехніки. Біля будинку де стався вибух, поліцейські виявили залишки від гранат. В результаті вибуху пошкоджене віконне скло та фасад будинку. Ніхто з громадян не постраждав. Залишки вибухових пристроїв вилучені та направленні на експертизу.

Наразі поліцейські з’ясували, що невідомий чоловік кинув дві гранати у бік будинку. Поліція перевіряє камери відео спостереження, встановлює обставини події та вживає усі можливі заходи для розкриття цього злочину.

За даним фактом відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст.263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» та ч.4 ст.296 Кримінального кодексу України «Хуліганство». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років. Слідство триває.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: