Херсон °C

Новокаховські поліцейські впродовж кількох годин розкрили крадіжку грошей з автомобіля

Новости » Криминал
0

Новокаховські поліцейські впродовж кількох годин розкрили крадіжку грошей з автомобіляЗлочин стався 10 травня в м. Нова Каховка. Близько опівдня на ринку невідомий злодій проник в автомобіль 52-річного місцевого мешканця та викрав із салону барсетку з 12 тисячами гривень, 700 доларами США та особистими документами. Упродовж дня поліцейські встановили особу зловмисника. За скоєний злочин йому загрожує 3 роки позбавлення волі.

За словами начальника Новокаховського відділу поліції Олександра Рогожина, в результаті проведених оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили, що до вказаного злочину причетний 34-річний наркозалежний мешканець с. Веселе Бериславського району. Зловмисник потрапив в об’єктив відеореєстратора з припаркованого поруч автомобіля. Чоловік раніше вже був судимий за аналогічні злочини. В ході санкціонованого обшуку в його домоволодінні поліцейські знайшли викрадені документи заявника, а грошей вже не було. Зі слів зловмисника частиною з них він розрахувався за борги, а інші витратив на придбання наркотиків.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Санкція статті передбачає штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років. Досудове розслідування триває.

За повідомленням поліції Херсонської області.

 

 

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: