Херсон °C

В Херсоні поліцейські затримали вуличного грабіжника

Новости » Криминал
0

Подія сталася у Дніпровському районі, де жертвою грабіжника став 50-річний херсонець. Він розповів, що зустрів на вулиці знайомого, який був у компанії невідомого. Під час розмови невідомий вихопив з кишені потерпілого мобільний телефон та вдарив заявника. Самостійно наздогнати зловмисника чоловік не зміг, тож звернувся до перехожих з проханням викликати поліцію.
На місце прибув екіпаж патрульної поліції, яким заявник описав прикмети нападника. Разом з потерпілим поліцейські почали відпрацьовувати район і на одній з вулиць помітили невідомого та товариша заявника. Побачивши поліцейських, чоловіки розбіглися у різні сторони. Під час переслідування поліцейські побачили, як підозрюваний викинув мобільні телефони у двір. Патрульні наздогнали зловмисника та викликали на місце слідчо-оперативну групу Дніпровського відділення поліції.
Під час огляду подвір’я правоохоронці виявили на даху будівлі два мобільні телефони, один з яких належить потерпілому. Особу зловмисника поліцейські встановили. Це 31-річний херсонець, раніше судимий за майнові злочини. Він ніде не працює та зловживає алкогольними напоями. Свої дії пояснив відсутністю заробітку.
Нині телефони вилучені та направлені на експертизу. Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: