Херсон °C

Правоохоронці вилучили в кафе майже 400 літрів незаконного алкоголю

Новости » Криминал
0

Правоохоронці вилучили в кафе майже 400 літрів незаконного алкоголю Під час відпрацювання курортних зон у с.Щасливцеве Генічеського району дільничні офіцери поліції спільно з працівниками групи реагування патрульної поліції виявили кафе-бар, де підприємницька діяльність здійснювалася без жодних дозвільних документів. Про це повідомили у відділу комунікацій поліції Херсонської області.

Як повідомив заступник начальника Управління превентивної діяльності поліції Херсонщини Ярослав Шанько, поліцейські з’ясували, що у кафе незаконно торгували підакцизними товарами, власники не мали відповідної ліцензії на продаж алкогольних напоїв. Всього з незаконного обігу вилучено 350 літрів пива та 40 літрів горілчаних виробів сумнівної якості.

Працівники поліції склали адміністративні протоколи за ч.3 ст.156 «Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами» Кодексу України про адміністративні правопорушення та ст.164 «Порушення порядку провадження господарської діяльності» КУпАП.

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: