Херсон °C

На Херсонщині поліція затримала жінку за підозрою у вбивстві

Новости » Криминал
0

Вчора ввечері в «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини зателефонувала мешканка с. Стара Збур’ївка Голопристанського району та повідомила, що на березі річки від отриманого ножового поранення помирає її знайомий. В ході перевірки працівники районного відділення поліції встановили, що смертельний удар спричинила саме заявниця. Нині жінка поміщена до ізолятору тимчасового тримання в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України за підозрою в скоєнні вбивства.

Як розповів начальник Голопристанського відділення поліції Дмитро Шульгін, жінка, яка зателефонувала на «102», перебувала в нетверезому стані. І, як з’ясувала слідчо-оперативна група, тіло померлого знаходилося не на березі річки, а в будинку, де проживає заявниця разом із своїм співмешканцем. В ході огляду місця події та детального опитування поліцейські встановили, що 46-річний потерпілий прийшов в гості до громадянської родини. Усі троє вживали спиртні напої. Під час застілля між гостем та 48-річною господаркою виникла сварка, в ході якої жінка схопила зі стола кухонний ніж та вдарила ним чоловіка в живіт. Останній від отриманих тілесних ушкоджень помер до приїзду «швидкої допомоги».

Як з’ясувалося, зловмисниця тільки півроку тому звільнилася з місць позбавлення волі, де відбувала покарання за спричинення також ножем тілесних ушкоджень. Наразі вона затримана в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України до обрання їй міри запобіжного заходу. Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». Санкція статті передбачає покарання в вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. Триває досудове розслідування.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

 

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: