Херсон °C

У Херсоні поліцейські затримали двох вуличних грабіжників

Новости » Криминал
0

Жертвою грабіжників у Херсоні став 32-річний місцевий житель. Ввечері чоловік повертався додому, підійшов до продуктового кіоску, де зустрів двох чоловіків. Невідомі побили потерпілого, відібрали у нього мобільний телефон, після чого втекли.

Поліцейські опитали потерпілого та можливих свідків події. З’ясувалося, що до злочину можуть бути причетні двоє 35-річних херсонців, раніше судимих за майнові злочини. Також оперативники переглянули записи з камер відеоспостереження, встановлених поблизу місця події. На записах оперативники впізнали грабіжників, які неодноразово мали проблеми з законом. Зловмисників затримали за місцем їх проживання. Телефон вони встигли продати знайомому. Наразі гаджет вилучений та після проведення усіх слідчих дій буде повернутий власнику.

Нині вирішується питання про оголошення їм про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України «Грабіж» (санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років). Також правоохоронці перевіряють затриманих на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території обласного центру. Триває досудове слідство.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: