Херсон °C

Поліція встановлює обставини стрілянини на території Олешківської територіальної громади

Новости » Криминал
0

Подія сталася в одному з сіл Олешківської територіальної громади. Стало відомо, що біля будинку готельного типу сталася бійка та стрілянина за участю охоронця будівлі та відвідувача.

Працівники місцевої поліції виїхали на місце події, опитали охоронця та інших очевидців. Охоронець пояснив, що у будинок готельного типу зайшов чоловік та поцікавився про вільні номери. Візитер перебував у стані алкогольного сп’яніння, тому його попросили покинути приміщення. Відвідувач навідріз відмовився і між ним та охоронцем розпочалася сварка. Останній виштовхав нетверезого на вулицю, де конфлікт продовжився.

Зі слів охоронця, до відвідувача приєдналися ще кілька його знайомих, які намагалися теж вступити у бійку. Працівник готелю вирішив захищатися, дістав зареєстрований пристрій для відстрілу гумових куль і зробив попереджувальний постріл вгору. Це не зупинило нападників і чоловік кілька разів вистрілив під ноги незнайомцям. Однак, один із пострілів влучив у ногу 35-річному зачинщикові скандалу.

Чоловіка доставили до лікарні, де витягли резинову кулю. Загрози здоров’ю потерпілого не було – поранення виявилося не проникаючим. Після цього чоловік залишив медичний заклад і поїхав у невідомому напрямку.

Як повідомив начальник Олешківського відділення поліції Вадим Ковальчук, охоронець звернувся до поліції із заявою про нанесення йому тілесних ушкоджень. Наразі за цим фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.125 «Умисне легке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. Нині поліція встановлює особу та місцезнаходження другого учасника конфлікту для встановлення усіх обставин події та проведення всебічного і неупередженого розслідування.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: