Херсон °C

Керівника залізничної станції спіймали на хабарі

Новости » Криминал
0

За процесуального керівництва Херсонської обласної прокуратури викрито керівника однієї із залізничних станцій області під час отримання неправомірної вигоди. Про це інформує пресслужба Херсонської обласної прокуратури.

Установлено, що службова особа, використовуючи службове становище всупереч інтересам служби, з корисливих мотивів, з метою протиправного збагачення, вимагала та отримала від фізичної особи-підприємця кошти за сприяння останньому у здійсненні господарської діяльності пов’язаної із здійсненням торгівлі продуктами харчування на території залізничної станції без офіційного оформлення договірних взаємовідносин. Вартість послуг складала 1 тис. грн щотижня. Всього, за даними слідства, посадова особа отримала від підприємця 7 тис. грн. неправомірної вигоди.

Особі повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими СУ ГУНП в Херсонській області за оперативного супроводу УСР в Херсонській області ДСР НП України.

Слідчі дії тривають.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: