Херсон °C

Поліцейські Херсонщини встановлюють обставини ДТП, в якій загинула 20-річна жінка

Новости » Криминал
0
Вчора ввечері, близько 18-ї години, до чергової частини Каховського районного відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в Новій Каховці на вулиці Електромашинобудівників сталася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими. Унаслідок ДТП пасажирка автомобіля ВАЗ-2106 загинула на місці події, а водій та ще троє пасажирів травмувалися. Наразі встановлюються всі обставини пригоди.
Про це інформує відділ комунікації поліції Херсонської області.
Виїздом на місце слідчих відділу розслідування злочинів у сфері транспорту главку поліції області та слідчо-оперативної групи територіального підрозділу поліції встановлено, що 21-річний водій, керуючи автомобілем ВАЗ-2106, допустив зіткнення з припаркованим біля правого краю проїзної частини трактором МТЗ-1523 з причепом. Внаслідок пригоди 20-річна жителька Великої Лепетихи померла на місці події. Водій та троє пасажирів – 20-річний і 19-річний чоловіки, а також 23-річна жінка – отримали травми різного ступеня тяжкості.
Як повідомив заступник начальника відділу слідчого управління Головного управління Нацполіції області Євген Шаталов, за фактом пригоди слідчими розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України. Транспортні засоби вилучені для проведення експертиз. Тривають слідчі дії.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: