Херсон °C

На Херсонщині поліцейські вилучили сурогат на суму понад 1 млн. 300 тис. грн.

Новости » Криминал
0
На території Херсонської області поліція посилила заходи з протидії нелегальному ринку підакцизної продукції з метою захисту здоров’я громадян та запобігання тяжким злочинам, які у переважній більшості скоюються у стані алкогольного сп’яніння.
Протидія тіньовому бізнесу з розповсюдження сурогату є одним з пріоритетних напрямків діяльності правоохоронців.  За останній місяць співробітники блоку превенції у співпраці з Управлінням стратегічних розслідувань здійснювали рейдові перевірки ринків, місць можливої стихійної торгівлі, магазинів, торгових павільйонів та кіосків, де документували факти незаконного зберігання та збуту підакцизної продукції. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.
Завдяки вжитим заходам, поліцейські не допустили потрапляння до споживачів продукції сумнівної якості та невідомого походження, що могло негативно вплинути на здоров’я споживачів.
Як повідомив заступник начальника Головного управління Національної поліції в Херсонській області Денис Захарченко, протягом листопада із незаконного обігу вилучено:
- понад 25 тисяч пачок тютюнових виробів різних марок вартістю понад 786 тисяч гривень;
- 25 кг тютюну для кальяну;
- 2340 літрів алкогольних напоїв на суму 533 тисячі гривень.
За нелегальну торгівлю підакцизними товарами відносно порушників складено 178 адміністративних матеріалів.
Співробітники поліції й надалі проводитимуть рейди торгівельними об’єктами області для запобігання потрапляння у продаж нелегальних алкогольних та тютюнових виробів.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: