Херсон °C

За добу інспектори Херсонського рибпатруля виявили 10 фактів браконьєрства

Новости » Криминал
0
9 грудня Херсонський рибоохоронний патруль зафіксував 10 порушень законодавства у сфері охорони водних біоресурсів. Так, складено сім протоколів за грубе порушення Правил рибальства (ч. 4 ст. 85 КУпАП) та один - за ч. 3 ст. 85 КУпАП (порушення Правил рибальства). Крім цього, оформлено два акти виявлення та вилучення майна, власник якого не встановлений. Протягом доби у порушників конфісковано понад 36 кг риби та 7 од. заборонених знарядь лову. Збитки, завдані рибним запасам, склали 64 066 грн.
Разом з цим, в ході проведення рибоохоронного рейду на акваторії р. Козак, поблизу смт. Козацьке Бериславського району Херсонської області державними інспекторами попереджено нанесення збитків рибному господарству України на суму 2 838 864 грн. шляхом повернення до природного середовища незаконно добутих раків у кількості 852 од., власника яких встановити не вдалося.
З метою попередження можливих порушень природоохоронного законодавства Управління Державного агентства меліорації та рибного господарства у Херсонській області закликає громадян бути відповідальними та дотримуватися встановлених заборон на вилов водних біоресурсів.
Про всі факти порушень просимо невідкладно повідомляти на «гарячу лінію» управління (050) 012-35-73.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: