Херсон °C

На Херсонщині поліцейські повідомили про підозру чоловіку за вбивство тещі

Новости » Криминал
0
У Каховський районний відділ поліції звернулась 49-річна жителька м. Таврійськ. Жінка розповіла, що у квартирі виявила мертвою власну матір. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.
Заявниця пояснила, що проживає разом з чоловіком та своєю 76-річною матір’ю. Вдень жінка вийшла на вулицю викинути сміття, а коли повернулась, то виявила матір без ознак життя зі слідами тілесних ушкоджень. Жінка запідозрила, що до смерті матері причетний її 62-річний співмешканець, викликала «швидку» та поліцію. Чоловік в цей час втік з квартири.
На місці експерти встановили, що смерть потерпілої настала внаслідок механічної асфіксії. Поліцейські опитали сусідів і встановили, що громадянин постійно сварився та конфліктував з тещею. Оперативники затримали підозрюваного упродовж години.
Нині зловмисник затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому оголосили підозру у вчиненні злочину, передбаченого  ч.1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання чоловіку запобіжного заходу.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: