Херсон °C

Народний контроль села Саги погодився на Устинова

Новости » Политика
0

На зустріч із кандидатом у народні депутати України Єгором Устиновим мешканці села Саги Цюрупинського району делегували найдопитливіших своїх представників. Принаймні, так здалося самому Устинову та його колегам. Завзяті пенсіонери не на жарт взялися допитувати кандидата у депутати. Їх цікавило абсолютно все: хто батьки, кого взяв за дружину, скількох діточок має, у якому вузі навчався.

Після докладної розповіді своєї біографії, Єгор Олександрович розсміявся:

Знаєте, за тривалий час мого перебування на різних посадах, мені часто доводилося бувати на багатьох прес-конференціях і відповідати на різні питання журналістів різного рівня. Проте так, як ви, мене ще ніколи не допитували.

Пенсіонери, які, безсумнівно, є лідерами громадської думки в своєму селі, охрестили Устинова «ладним хлопцем» і перейшли до наступного етапу.

В селі Саги є Будинок культури, який свого часу працював дуже потужно, збирав народ на заходи та концерти, слугував майданчиком для виступів творчих колективів. Сьогодні цей будинок знаходиться у занедбаному стані і потребує капітального ремонту. Мешканці села попросили Устинова посприяти поверненню Будинку культури до свого звичного стану.

- Я радію з того, що ви розумієте, наскільки важким і витратним буде вирішення цього питання, - зазначив Єгор Устинов. – Проте, немає нічого неможливого. Наразі я не можу запропонувати вам єдиний вірний варіант вирішення цієї проблеми. Треба залучити спеціалістів, скласти кошторис цієї роботи і так далі. Однак я обіцяю подумати над тим, як вам допомогти повернути свій улюблений Будинок культури.

Народ взяв обіцянку кандидата на контроль, а в свою чергу, зголосився підтримати Устинова на виборах до Верховної Ради.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: