Херсон °C

Округ №183 шукає виборців

Новости » Политика
0
17 липня 2016 року відбудуться проміжні вибори народного депутата України в одномандатному виборчому окрузі №183.
Межі одномандатного виборчого округу №183: Білозерський район, Корабельний район міста Херсона, частина Дніпровського району міста Херсона (смт Антонівка, с-ще Молодіжне, с-ще Жовтневе, смт Наддніпрянське), частина Суворовського району міста Херсона (с.Степанівка).
Запрошуємо виборців перевірити правильність внесення своїх даних в Державному реєстрі виборців заздалегідь! Ваше свідоме ставлення до достовірності даних забезпечить високий рівень підготовки списків виборців.
Кожен, хто має доступ до мережі Інтернет, може відвідати "Особистий кабінет виборця”. Цей програмний ресурс функціонує на офіційному веб-сайті "Державний реєстр виборців” (www.drv.gov.ua) з метою отримання виборцем інформації про включення його до Реєстру в будь-який час та в будь-якому місці. Для того, щоб отримати дану інформацію, необхідно зареєструватися на вказаному ресурсі і через деякий час на вашу електронну адресу надійде відповідь.
На даний час через "Особистий кабінет виборця” можна отримати лише інформацію стосовно включення чи не включення до Державного реєстру виборців. В разі не включення необхідно безпосередньо звернутись до відділу ведення Державного реєстру виборців за своїм місцем реєстрації.
Відділ ведення Державного реєстру виборців Суворовської районної у м.Херсоні ради знаходиться за адресою: м.Херсон, просп. Ушакова, 47, третій поверх, кабінет 311, 312, контактні телефони: 42-01-33, 22-30-57, 49-32-17.
При собі необхідно мати паспорт громадянина України, а у разі зміни прізвища, документ, що підтверджує ці зміни.
Прийом громадян здійснюється щоденно, крім вихідних, з 8:00 до 17:00, у п’ятницю з 8:00 до 15:45. Обідня перерва: з 12:00 до 12:45.
 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: