Херсон °C

У Херсоні відкрили антикорупційну агенцію

Новости » Политика
0
У Херсоні відкрили антикорупційну агенціюУ стінах Херсонської обласної адміністрації відбулося виїзне антикорупційне засідання депутатів міжфракційного депутатського об’єднання «Депутатський контроль». Нардепи прибули до Херсона , щоб обговорити стан антикорупційної роботи владних структур області та заходи та методи боротьби з корупцією.
Крім того, метою візиту нардепів до Херсона було відкриття регіонального представництва депутатського контролю. Під час засідання до уваги присутніх був представлений його керівник Звірик Юрій.
В свою чергу керівник представництва повідомив, що офіс агенції знаходиться за адресою Перекопська, 20 офіс 205, та запросив до співпраці. Основна задача створеної агенції полягає в вивченні процесів, що проходять в області, підтримка інвестиційних проектів, викриття корупційних схем.
Також нардепи зазначили, що діяльність регіонального представництва направлене на контроль використання держаних коштів, щоб вони не загубилися. Так наприклад, контроль використання коштів на ремонт доріг, зокрема їх якість. При цьому має бути дотриманий ваговий контроль, аби в подальшому не руйнувати дорожнє покриття, щоб витрати не були марними. Ще одним аспектом уваги представництва є фінансування закладів освіти, а також використання прибережної зони.
За словами членів «Депутатського контролю», члени мають намір створити слідчу комісію, яка свою діяльність направить на вивчення питання про використання природних надр, корисних копалин, зокрема використання піщаних кар’єрів на Херсонщині. Депутати закликали усіх до співпраці, як силові структури, так і громадськість.
 
 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: