Херсон °C

Депутати від БПП не довіряють Райтаровському

Новости » Политика
0

Таку заяву зробив голова Олешківської районної фракції «Блока Петра Порошенка» Володимир Дмитрович Майборода.

Аргументував таку позицію депутатів райради від БПП Майборода тим, що ні в якому разі депутати не збираються піддаватися силовим методам та погрозам, що йдуть з боку Миколи Райтаровського.

-Поки буде психологічний тиск, ніхто з депутатів, котрий бере на себе відповідальність перед людьми, громадою, не буде підтримувати такі методи в райраді, чи то від Райтаровського, чи то ще з якого боку. Нас вибрала громада, і ми у відповіді перед нею, а комусь хочиться силою продавлювати свої інтереси, зацікавленості! Ще раз підкреслюю, такого не буде. Досить сесій, коли тут звучали загрози та приниження. Ми вже вибрали голову від БПП, Трембача Віктора, він досить успішно справлявся зі своїми обов’язками. Що стосується Миколи Райтаровського – він не може знайти спільної мови з депутатами, селищними головами, а щоб «через коліно» всіх нагинати – багато розуму не потрібно. Якщо людина справді переживає за життя району, то може потрібно зрозуміти, що «насильно любим не будеш», то, може, варто відійти та дати всім нарешті нормально працювати на благо громади. Тим більше, що у людини вже був шанс, він його не використав… Думаю, що зрозуміє, якщо на благо хоче працювати, якщо ж ні – то неприховане бажання рвати район на куски заради власних інтересів – навряд це кимось буде підтримано, - розповів сьогодні Володимир Майборода.

Нагадаємо, що більшістю голосів в районній організації БПП Миколу Райтаровського вже було прийнято рішення про виключення його зі фракції…

Також нагадаємо, що поновлено Райтаровського на посаді відбулося під тиском людей у військовій формі, котрі були привезені з Київської та Вінницьких областей. З того часу, Микола Райтаровський вже вдруге не може провести сесійне засідання, депутати відмовляються працювати під його головуванням.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: