Херсон °C

Херсонська делегація в Нідерландах

Новости » Политика
0

В Нідерландах проходять вибори до нижньої палати парламенту. Херсонська делегація спостерігає за виборчим процесом, який проходить на високому рівні політичної культури. Про виборче законодавство розповів діючий член центральної виборчої ради. Повідомляє Павло Павлиш на своїй сторінці в фейсбук.

Координатор роботи делегації - депутат Херсонської обласної ради Андрій Путілов. В організації візиту української делегації допомагала консалтингова компанія зі зв'язків між Україною і Голландією "NU Consulting".

« В Нідерландах відбулися вибори депутатів до парламенту. Зазвичай явка на парламентських виборах від 70 до 75%, що говорить про велику зацікавленість людей в тому, що відбувається в країні. Суспільству небайдуже.

Це пов'язано з довгою історією місцевого самоврядування в Нідерландах, з верховенством демократичних цінностей, з досить високим рівнем відповідальності політиків.

Політичну культуру тут прищеплюють з дитинства. Приміром, напередодні парламентських виборів 15 березня в школах королівства пройдуть тренувальні вибори. Діти будуть цілком серйозно голосувати за партії і вибирати депутатів в списках. Вони знайомляться з виборчою системою, знають структуру влади в Нідерландах», - розповів Андрій Путілов.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: