Херсон °C

ХДУ і ХНТУ отримають від держави кошти

Новости » Политика
0

ХДУ і ХНТУ отримають від держави коштиХДУ і ХНТУ отримають кошти на модернізацію матеріально-технічної бази вищої освіти. Про це повідомив народний депутат України Олександр Співаковський у соцмережі.

«Друзі, хочу поділитися приємною новиною. У вівторок Міністерство освіти і науки України, на підставі моїх депутатських звернень, збільшило капітальні видатки Держбюджету на вищі навчальні заклади, в числі яких Херсонський державний університет (на суму 1 млн 510 тис. грн) та Херсонський національний технічний університет (на суму 1 млн. 490 тис. грн.). Виділені державою кошти підуть на модернізацію матеріально-технічної бази вищої освіти.
Так, #
ХДУ за рахунок цих коштів планує провести капітальний ремонт та облаштування спортивної зали, яка вже давно цього потребувала. Разом із сучасним спортмайданчиком це буде справжнім подарунком університету до його 100-річного ювілею.
А #
ХНТУ за виділені державою кошти нарешті зможе відремонтувати систему опалення учбового корпусу №1 (Бериславське шосе, 24). Херсонці знають, що через її аварійний стан студенти вишу вже кілька років взимку взагалі не могли навчатися в цьому корпусі. Сподіваюся, після капремонту в аудиторіях ХНТУ стане тепло і затишно.
Головне зараз встигнути вчасно засвоїти бюджетні кошти», - написав нардеп О.Співаковський.

ХДУ і ХНТУ отримають від держави кошти

 

ХДУ і ХНТУ отримають від держави кошти

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: