Херсон °C

До громадської приймальні нардепа надійшло 17 звернень

Новости » Политика
0

За два тижні до громадської приймальні народного депутата України Олександра Співаковського надійшло 17 звернень. Як і завжди, більша частина звернень стосувалась скарг на ЖКГ міста, бездіяльності правоохоронних органів, пенсій та юридичних консультацій. Крім того, надійшло дві пропозиції щодо внесення змін до норм чинного законодавства. Всі звернення громадян оброблені належним чином, підготовлено відповідні 7 депутатських звернень до компетентних установ та державних органів.

Все частіше мешканці міста звертаються зі скаргами на нові, значно підвищені тарифи на обслуговування багатоквартирного будинку. Ще у лютому цього року Департамент ЖКГ Херсонської міської ради виконав вимогу Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку» та, шляхом конкурсу, призначив будинкам приватні управляючі компанії замість комунальних ЖЕКів. Звичайно, приватні управляючі компанії мають на меті отримання прибутку, тому тарифи різко виросли на 0,8-1 грн за кв. метр. Мешканці, які обурені високими тарифами, згідно до норм законодавства, мають право у будь-який момент відмовитись від управляючої компанії та створити власне ОСББ. Корисний посібник з цього питання можна знайти тут:https://www.iri.org.ua/navch…/osbb-vid-stvorenna-do-rozvitku

Все частіше надходять скарги від мешканців стосовно бездіяльності правоохоронних органів: слідство затягується місяцями, а патрульна поліція за викликом більше виступає як «фіксатор» певної події, аніж органом, який запобігає і припиняє кримінальні та адміністративні правопорушення. Сподіваємось, що зміни до КПК, які набрали законної сили з 15 березня 2018 року, кардинально змінять цю ситуацію.

Нагадуємо, що громадська приймальня працює щочетверга з 13:00 до 15:00 за адресою: м. Херсон, вул. Перекопська, буд. 39-А (зупинка вул. Ладичука), тел: 0552-49-60-09.

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: