Херсон °C

Олександр Співаковський: Ухвалення закону щодо інтелектуальної власності виведе Україну з правового колапсу у цій сфері

Новости » Политика
0
 Олександр Співаковський: Ухвалення закону щодо інтелектуальної власності виведе Україну з правового колапсу у цій сферіНародний депутат фракції Партії «Блок Петра Порошенка», Перший заступник Голови Комітету з питань науки і освіти Олександр Співаковський заявив Погоджувальній раді лідерів парламентських фракцій та голів комітетів про готовість до розгляду у другому читанні проекту закону «Про ефективне управління майновими правами правовласників у сфері авторського права і (або) суміжних прав» (реєстраційний номер 7466) та закликав підтримати цей документ у сесійній залі.
«Комітет завершив роботу над проектом закону 7466. Кожен народний депутат має можливість ознайомитися з текстом документу, який винесено на друг читання. 15 травня у газеті «Голос України» буде надрукована стаття, яка повністю роз’яснює всі позиції цього законопроекту.
Дуже прошу всіх з розумінням поставитися до того, що ухвалення цього закону виведе Україну з правового колапсу, який ми маємо у сфері управління майновими правами людей, які створюють інтелектуальну власність», – заявив Олександр Співаковський.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: