Херсон °C

Дякую всім науковцям за служіння Україні, - Олександр Співаковський

Новости » Политика
0

Дякую всім науковцям за служіння Україні, - Олександр СпіваковськийЗ нагоди відзначення Дня науки в Україні в Міністерстві освіти і науки народний депутат України Олександр Співаковський сьогодні був на урочистостях.

«Сьогодні мав честь бути присутній на урочистостях з нагоди відзначення Дня науки в Україні в Міністерстві освіти і науки.

Окрім натхненних виступів Надзвичайного і Повноважного Посла Китайської народної республіки в Україні пана ДУ Вей, Міністра освіти і науки України Лілії Гриневич, привітань від державних діячів та світочів наукової думки, надзвичайно приємно було почути привітання у вигляді виконання української пісні від студентів КНР, що навчаються в Україні.
Від себе зазначу, що необхідно усвідомити важливість інвестування в науку,в людський капітал, в інтелект нації. Сподіваюся, що Указ Президента від 14 лютого 1997 року "Про День науки" (http://zakon.rada.gov.ua/laws/show/145/97) буде дійсно потужним месседжем для віх гілок влади. Адже, як сказав колись Аристотель: "Між людиною освіченою та неосвіченою така сама різниця, як між живою і мертвою".

Отож, хай живе освіта і наука в Україні! Нехай наукова праця всіх поважних людей стане прикладом для молодого покоління і запалить вогонь в їх серцях, який осяюватиме шлях до нових горизонтів і здобутків нашої держави! Дякую всім науковцям за служіння Україні!», - написав О.Співаковський у соцмережі.

Дякую всім науковцям за служіння Україні, - Олександр Співаковський

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: