Херсон °C

Мангер: злочинною організацією в Херсонській області керував генерал СБУ

Новости » Политика
0

Мангер: злочинною організацією в Херсонській області керував генерал СБУСторона обвинувачення озвучила щодо В.Мангера по справі вбивства Катерини Гандзюк Клопотання про обрання запобіжного заходу – тримання Владислава Мангера під вартою до 3 березня без визначення застави.

Про це сьогодні йшлося на засіданні Шевченківського районного суду в м.Київ.

Сам Мангер заявив, що справа політична, що замішаний у ній генерал СБУ Данило Доценко, котрий і є організатором політичного заказу в бік неприязні політичної сили «Батьківщина»:

«Вважаю, що ця підозра є політичною. Наразі відомо достеменно, що Катерина Гандзюк співпрацювала з СБУ, і була в прямому підпорядкування у генерала СБУ, котрий очолював Херсонське СБУ Данила Доценко, - заявив Мангер.

Далі він повідомив, що Доценко собисто створив кримінальні угрупування, котрі займалися злочинною діяльністю, вирубкою лісу, і навіть були затримані поліцією:

«Є докази, про те що я кажу… Після нападу відбулося фізичне знищення Катерини, потім було все засекречено…Такі дії генерала Доценка дискредитують роботу СБУ, та всієї влади, живим я слідству я непотрібен. Я переживаю за своє життя. Дослідили вони, що в мене будинок в Австрії, щоб вони так їздили. Так часто я їжджу туди з однієї причини –зі своєї дитиною там лікуватися, вона не чує на два вуха. Я офіційно заявляю – не збираюся закінчувати своє життя самогубством, тому якщо зі мною щось станеться, вважайте це вбивством», - заявив Мангер.

У залі суду оголосили перерву.

Довідка. Данило Доценко - український військовик, начальник Департаменту захисту національної державності Служби безпеки України (з 22 серпня 2017 року), генерал-майор (з 23 серпня 2018 року).
У 1997 році закінчив історичний факультет Чернівецького державного університету. До 2014 р. працював у Чернівецькому УСБУ. У 2014-2016 роках - начальник одного з управлінь Департаменту захисту національної державності Служби безпеки України.
Закритим указом президента Порошенка на початку червня 2016 року Головне управління Служби безпеки України в Автономній Республіці Крим відновило свою роботу, з дислокацією в м. Херсон. Його очолив полковник Доценко Данило Ігорович. За деякими даними, полковника Доценка на нову посаду рекомендував Грицаку начальник Департаменту захисту національної державності СБУ генерал Віктор Кононенко.
14 лютого 2017 року Данило Доценко переведений на посаду начальника Управління Служби безпеки України в Херсонській області. 22 серпня 2017 року призначений начальником Департаменту захисту національної державності Служби безпеки України. 23 серпня 2018 року указом президента отримав звання генерал-майора.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: